Skapa ergonomiskt

Att vara kreativ innebär att skapa i olika former. När någon säger att de tycker om att vara kreativ kan du vara säker på att de skapar någonting. Om du känner att kreativitet kanske skulle vara någonting för dig så är det bara att börja. Men om det är någonting du kanske “bör” tänka på när du skapar så är det att vara snäll mot din kropp och tänka på att vara ergonomisk.

Genom att ta hand om din kropp och sitta eller stå i ergonomiska positioner kommer du se till så att du kan vara kreativ längre. Du kanske tänker att det inte är så fysiskt att vara kreativ, eller att det bara handlar om att komma på nya idéer. Men dessa idéer ska ju sättas till handling också och att måla, dansa, bygga eller vad du nu än gör är faktiskt fysiskt.

Ta hand om kroppen och knoppen

För att kunna vara kreativ i hela ditt liv och att inte blir begränsad i din kreativitet så är det viktigt att du tar hand om både kropp och knopp. Det mentala kan du ta hand om genom att återhämta dig, göra sådant som du tycker är roligt och umgås med människor du tycker om.

Men du får inte glömma det fysiska – där kan det krävas lite mer ansträngning och tid. Ett sätt att ta hand om kroppen är att investera i ett passande bord och en stol som passar dig och din kropp. Det kan du till exempel göra genom att köpa ett bord från ett företag som Banquet som har många fina, praktiska och bra grejer för alla olika ändamål.